Versió 3.2.1 del WordPress en català

Acabem de publicar la versió 3.2.1 en català del WordPress la qual soluciona un problema detectat amb el JSON i a més a més s’han corregit alguns problemes detectats amb el nou tema Twenty Eleven.

Recomanem que us la instal·leu el més aviat possible.

3 pensaments sobre “Versió 3.2.1 del WordPress en català

 1. Hola,gràcies per la feina que feu. Estic passant el meu lloc a wp i he trobat alguna coseta que es podria corregir (espais abans de caixes, Punts al final de frase…) Com puc col•laborar per millorar-ho? Gràcies

 2. soc nova en un entorn wordpress, pero m’agrada molt! vull treballar en català. em podeu ajudar en una questio bàsica? com aconseguir que canviar l’idioma d’angñes a català? no m’ha n’ensurto.
  vaig al ca.wordpress.org i veig com puc veure-ho en català pero no aconsegueixo que el meu web es transformi en català. moltes gracies

 3. Hola,

  Abans de res, moltíssimes gràcies per la vostra feina.

  Us escric perquè en la versió que m’he descarregat de WordPress (català 3.2.1), tinc un problema a l’hora d’editar els posts. Quan premo “Edició ràpida”, enlloc de obrir-se el menú d’edició ràpida, el post desapareix de la pantalla. De tots els blogs que tinc només em passa en aquest que és en català, i em preguntava si era un error d’instal·lació o si ja us havieu trobat amb això.

  Gràcies!

Deixa un comentari