Actualització de seguretat: WordPress 5.0.2


S’acaba de publicar el WordPress 5.0.2!

La 5.0.2 és una versió de manteniment que soluciona 73 errors. La primera intenció d’aquesta versió han estat la millora del rendiment de l’editor de blocs: els guanys de rendiment acumulats el fan un 330% més ràpid per a una entrada amb 200 blocs.

Aquí teniu uns quants punts destacats addicionals:

Si voleu veure la llista completa de canvis, consulteu la llista de tiquets del Trac o el registre de canvis.

Podeu baixar-vos el WordPress 5.0.2 o visitar el Tauler Actualitzacions i fer clic a Actualitza ara. Els llocs web que suporten les actualitzacions automàtiques en segon pla ja hauran començat a actualitzar-se automàticament.

Gràcies a tots els que han contribuït al WordPress 5.0.2:

Alexander Babaev, Alex Kirk, allancole, Andrea Fercia, Andrew Ozz, Anton Timmermans, David Binovec, David Trower, Dominik Schilling, Eduardo Pittol, Gary Pendergast, Greg Raven, gziolo, herregroen, iCaleb, Jb Audras, Joen Asmussen, John Blackbourn, Jonathan Desrosiers, khleomix, kjellr, laurelfulford, Jeff Paul, mihaivalentin, Milan Dinić, Muntasir Mahmud, Pascal Birchler, Pratik K. Yadav, Riad Benguella, Rich Tabor, strategio, Subrata Sarkar, tmatsuur, TorontoDigits, Ulrich, Vaishali Panchal, volodymyrkolesnykov, Weston Ruter, Yui, ze3kr, i のむらけい.

Deixa un comentari