WordPress.org

Notícies

Versió 5.2.2 de manteniment

Versió 5.2.2 de manteniment


El WordPress 5.2.2 ja està disponible! Aquesta versió de manteniment soluciona 13 errors i afegeix una mica de poliment a la funcionalitat de salut de lloc que va debutar a la versió 5.2.

Per obtenir més informació, navegueu per la llista completa de canvis al Trac o consulteu la pàgina de documentació de la versió 5.2.2.

El WordPress 5.2.2 és una versió de manteniment de cicle curt. La propera versió principal serà la versió 5.3; consulteu make.wordpress.org/core per obtenir informació detallada.

Podeu descarregar-vos el WordPress 5.2.2 o visitar el Tauler Actualitzacions i fer clic a Actualitza ara. Els llocs que suporten les actualitzacions en segon pla automàtics ja han començat a actualitzar-se automàticament.

En JB Audras, en Justin Ahinon i en Mary Baum han liderat aquesta versió, amb una inestimable orientació del nostre director executiu, Josepha Haden Chomphosy, i de les contribucions d’altres 30 col·laboradors. Gràcies a tots els que han fet possible aquest llançament.

Andrea Fercia, Andrew Duthie, Andrew Ozz, Andy Fragen, Birgir Erlendsson (birgire), Chetan Prajapati, David Baumwald, Debabrata Karfa, Garrett Hyder, Janki Moradiya, Jb Audras, jitendrabanjara1991, Jonathan Desrosiers, Jonny Harris, Jorge Costa, Justin Ahinon, Marius L. J., Mary Baum, Meet Makadia, Milan Dinić, Mukesh Panchal, palmiak, Pedro Mendonça, Peter Wilson, Rami Yushuvaev, Riad Benguella, sarah semark, Sergey Biryukov, Shashank Panchal, Tammie Lister, Tim Hengeveld, vaishalipanchal, vrimill, i William Earnhardt

Deixa un comentari