Suport » Problemes i com puc fer això » Imatges pujades no apareixen

  • Solucionat antonbenet

    (@antonbenet)


    Hola a tots!
    Us explico el meu problema. Des que vaig actualitzar a l’última versió de WordPress tinc un problema amb les imatges que he penjat al meu servidor. Resulta que al lloc de les imatges hi apareix la típica icona d’una “imatge trencada”. Només em passa amb les fotos que estan al meu propi servidor; les que he posat d’altres webs no em donen cap problema.

    He tornat a penjar les imatges al servidor i continua igual. A la pàgina d’edició d’entrades es veuen perfectament. He pensat que potser és un problema de l’arxiu .htaccess. Algú em pot donar un cop de mà? La web és aquesta: http://www.antonbenet.com

    Moltes gràcies! 🙂

S'està mostrant 12 respostes - de la 1 a la 12 (d'un total de 12)
  • Hola company, jo porto dos dies com tú, i ja no se que fer, ja que avui es l’últim dia per pujar el video…
    Algú sap si hi ha alguna manera o programa per pujar un video que no sigui online directament?
    Gràcies

    Moderador cubells

    (@cubells)

    @antonbenet:

    Pots indicar-me una entrada on es veja el problema amb les imatges?

    He trobat aquesta:
    http://www.antonbenet.com/el-meu-truc

    I en ella la imatge té aquesta url:
    http://i2.wp.com/www.antonbenet.com/wp-content/uploads/2012/02/Tapa-TDR.jpg

    La url està mal formada, evidentment. El problema és que no entenc com “se t’ha colat” el i2.wp.com

    I de totes formes, el fitxer http://www.antonbenet.com/wp-content/uploads/2012/02/Tapa-TDR.jpg no existeix al teu servidor.

    S’hauria de veure si efectivament les imatges es pugen on cal i per què es crea malament l’enllaç, potser per alguna extensió.

    Ho mires tu o em dones accés temporal al panell d’administració?

    Moderador cubells

    (@cubells)

    @ntorresluq:

    Pots explicar una mica més el teu problema?

    En teoria si poses la url del vídeo ben posada, has de poder posar un vídeo a una entrada. I si no pots, hi ha extensions que t’ho faciliten, per exemple: http://wordpress.org/plugins/smart-youtube/

    ja diràs.

    El problema es que ha he gravat un 5 vídeos online amb el present@ i l’hi he donat a publicar, però no se on son…
    Si gravo un vídeo me’l gravo a l’ordinador i el penjo amb quin programa hauria de ser???
    Els tutorials només t’expliquen com penjar un video ja fet, i jo no he fet mai.

    Moltes gràcies @cubells!
    La veritat és que els links a les imatges se’m creen automàticament i no tinc ni idea com s’ha colat això del “i2.wp.com”. Ho he mirat a través del servidor FTP i la imatge es troba a la carpeta relativa a la direcció http://www.antonbenet.com/wp-content/uploads/2012/02/Tapa-TDR.jpg , tot i que no apareix en el navegador. És a dir, al servidor hi és, però a través del navegador no s’hi pot accedir.
    Les imatges les pujo a través del sistema d’edició d’entrades de WordPress i es col·loquen de manera automàtica a la carpeta wp-content.

    Gràcies! 🙂

    Moderador cubells

    (@cubells)

    @antonbenet

    Jo si fos tu miraria de desactivar totes les extensions i comprovar si es veuen correctament les imatges. I comprovar també quina extensió està afegint incorrectament l’enllaç a la web.

    També miraria efectivament el fitxer htaccess, a veure si té els permisos correctes i el contingut correcte.

    Ja diràs si saps fer-ho tu sol o necessites ajuda.

    Moderador cubells

    (@cubells)

    @ntorresluq

    No et recomanaria allotjar al teu servidor els vídeos per aquestes raons:

    – et pot gastar molt ample de banda si el vídeo el veu molta gent.
    – tots els servidors tenen un mida màxima per pujar fitxers per seguretat, pots sobrepassar-lo i no poder pujar els vídeos.
    – reproduir-lo al teu servidor pot fer que es produixin pauses o lentitud en la reproducció
    – no hi ha un format únic per als vídeos
    – això farà que perdes molt de temps convertint vídeos
    – necessitaràs un reproductor de vídeo
    – la qualitat del vídeo es veurà diferent segons el navegador

    Si tot i així vols fer-ho, necessites una extensió per a reproduir vídeos al teu servidor.

    per exemple: http://docs.sublimevideo.net/wordpress

    Prova a posar en una entrada el següent codi a veure si es veu el vídeo (ha d’anar en tre claudàtors):

    video width=”960″ height=”540″ mp4=”ruta/on/estiga/el/video/video.mp4″ ogv=”ruta/on/estiga/el/video/video.ogv” webm=”ruta/on/estiga/el/video/video.webm”

    Fixa’t que he posat 3 vídeos en formats diferents per a què un nombre major de visitants pugui veure el teu vídeo.

    Ja diràs.

    Bona tarda!

    Ja he trobat el problema! Resulta que es tractava de l’arxiu .htaccess, que havia estat modificat per una extensió (de seguretat). L’extensió havia posat diverses línies de RewriteCond. Les he esborrades i s’ha solucionat el problema.

    Moltes gràcies!! 🙂

    Hola @antonbenet,

    Jo em trobo en una situació molt similar a la teva. L’extensió que et donanava problemes era l’iThemes Security?

    Ara he estat revisant què s’ha modificat a l’.htaccess i efectivament hi ha un bloc gran (150 línies) de RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT}. Puc eliminar-les (ara faré la prova), però crec que és important poder-les mantenir, ja que tenen una important funció antiSPAM, no?

    Què en penseu els demés?

    Hola de nou,

    Us exposo millor el meu cas per veure si em podeu ajudar (no m’ha funcionat la solució d’@antonbenet):

    Fa uns dies que tinc el problema de la càrrega d’imatges en una web en la què treballo. Tant si vull afegir imatges via el carregador de “Media”, com per “Imatge destacada”, com per la càrrega d’imatges de pàgines o articles, en indicar quina imatge vull carregar i fer clic per a que la pugi, el procés acaba amb la icona d’arxiu trencat.

    Tal i com descriu @antonbenet i @cubells és un problema de re-anomenament d’arxius: els arxius es carreguen al servidor però no amb el nom que els cerca el gestor de pujades. És més, si faig servir l’editor d’imatges sí que em mostra la imatge carregada, però no puc veure-la ni des del panell d’edició ni des de la part pública.

    He provat a desactivar tots els connectors i res. He provat a netejar l’.htaccess de les línies que introdueix l’iThemes Security i tampoc funciona.

    El tema és meu, a partir del Roots i funcionava fins fa molt poc. En principi no hi he fet res que pugui originar aquest estrany comportament. Al meu functions.php només hi he creat una nova àrea per a ginys.

    Teniu alguna idea de què podria intentar?

    Ei @annabinna!
    Les línies de l’arxiu .htaccess me les va afegir l’extensió WP Security, i sí, tenen una funció anti-spam, però vaig decidir esborrar-les pel tema de les imatges (val a dir que tampoc he tingut cap problema d’spam fins ara).
    De la resta no sabria què dir-te. Si netejant l’.htaccess i desactivant extensions no se t’ha solucionat, potser és problema, tal com apuntes, del tema que utilitzes (potser incompatibilitat amb noves versions de WordPress…?).
    No ho sé, en aquests temes t’haurà d’ajudar algú que hi entengui més. 😛

    Sort!

    PD: Reobro la discussió i canvio l’estat a “no resolt”.

    Hola a tots!

    Gràcies @antonbenet per la teva resposta! Ja he trobat on estava el problema. La setmana passada vaig moure el wordpress d’una carpeta a l’arrel del domini.

    Tot funcionava bé i cap problema, però ara m’he adonat que em faltava modificar la carpeta on es desen les imatges a les Opcions dels Mèdia. He canviat la URL i tot correcte!

    Moltes gràcies!

S'està mostrant 12 respostes - de la 1 a la 12 (d'un total de 12)
  • El tema «Imatges pujades no apareixen» està tancat a noves respostes.