S'ha creat les respostes del fòrum

S'està mostrant 3 respostes - de la 1 a la 3 (d'un total de 3)
  • Ei @annabinna!
    Les línies de l’arxiu .htaccess me les va afegir l’extensió WP Security, i sí, tenen una funció anti-spam, però vaig decidir esborrar-les pel tema de les imatges (val a dir que tampoc he tingut cap problema d’spam fins ara).
    De la resta no sabria què dir-te. Si netejant l’.htaccess i desactivant extensions no se t’ha solucionat, potser és problema, tal com apuntes, del tema que utilitzes (potser incompatibilitat amb noves versions de WordPress…?).
    No ho sé, en aquests temes t’haurà d’ajudar algú que hi entengui més. 😛

    Sort!

    PD: Reobro la discussió i canvio l’estat a “no resolt”.

    Bona tarda!

    Ja he trobat el problema! Resulta que es tractava de l’arxiu .htaccess, que havia estat modificat per una extensió (de seguretat). L’extensió havia posat diverses línies de RewriteCond. Les he esborrades i s’ha solucionat el problema.

    Moltes gràcies!! 🙂

    Moltes gràcies @cubells!
    La veritat és que els links a les imatges se’m creen automàticament i no tinc ni idea com s’ha colat això del “i2.wp.com”. Ho he mirat a través del servidor FTP i la imatge es troba a la carpeta relativa a la direcció http://www.antonbenet.com/wp-content/uploads/2012/02/Tapa-TDR.jpg , tot i que no apareix en el navegador. És a dir, al servidor hi és, però a través del navegador no s’hi pot accedir.
    Les imatges les pujo a través del sistema d’edició d’entrades de WordPress i es col·loquen de manera automàtica a la carpeta wp-content.

    Gràcies! 🙂

S'està mostrant 3 respostes - de la 1 a la 3 (d'un total de 3)